Site web realizat cu profesionalism

Design profesional pentru un site web profesional.

Site web realizat cu profesionalism

„Există trei răspunsuri la o piesă de design – da, nu și WOW! Wow este cel pe care trebuie să-l urmărești.” – Milton Glaser

Site web realizat cu profesionalism

Realizăm site-uri web cu mult profesionalism și cu mult suflet. Avem o experiență de peste 10 ani în realizarea proiectelor online și acordăm o atenție deosebită la realizare site-urilor pentru clienții noștri.

Design profesional pentru un site web profesional.

Pentru a oferi cele mai bune servicii clienților noștri, în construcția site-urilor web folosim web design creat de profesioniști. Acesta oferă o imagine profesională site-ului web și determină vizitatorii să rămână pe site și să afle mai multe informații despre oferta prezentată.

Pe site-ul nostru sunt prezentate peste 1500 de modele de design web cu posibilitatea de previzualizare online. Acest lucru oferă avantajul de a testa site-ul web cu un conținut demonstrativ și a previzualiza atât interfața cât și funcționalitatea site-ului web.

Aspect profesional pe toate dispozitivele

La realizarea site-urilor web, avem în vedere ca acesta să se adapteze pentru orice dimensiune de ecran. În prezent fiecare vizitator al unui site web, are multiple dispozitive pe care le folosește pentru a naviga pe internet. Din acest motiv realizarăm site-urile “responsive”. Cu alte cuvinte le construim astfel încât să aibă un aspect atractiv și funcțional atât pe desktop, laptop, tabletă sau telefoane smart.

Funcționalități incluse

Pe lângă funcționalitățile de bază ale site-ului web, includem multe alte funcționalități care te ajută sa-ți crești afacerea și să-ți crești audiența. Astfel includem în realizarea site-ului diferite module oferite de terțe firme care sunt oferite gratuit pentru un anumit număr de utilizatori și care te ajută la început să-ti crești vînzările. De exemplu, includem un modul pentru newsletter gratuit pentru o listă de abonați de până la 2000 de persoane, cât și un modul pentru notificări de tip push gratuit până la 2 000 de abonați. În plus, site-ul web este disponibil și ca PWA (Progressive Web App).

Exemplu de notificare a unui site web de tip PWA (Progressive Web App) pe un telefon cu Android. Image credits: Andy Osmani (Getting started with Progressive Web Apps)

Printre avantajele realizării site-ului ca PWA se numără disponibilitatea site-ului fără conexiune internet și posibilitatea de instalare rapidă pe dispozitivele mobile astfel site-ul fiind disponibil pentru o gamă largă de utilizatori și oferă vizitatorilor modalități multiple de a reveni pe site.