Construcția site-ului web pe sistem modular

Construcția site-ului web folosind sistemul modular, oferă o mare flexibilitate firmei.

Sistemul modular de construcție a site-ului web

Construcția site-ului web folosind sistemul modular, oferă o mare flexibilitate de adaptare a firmei la nevoile schimbătoare ale pieței.
“Adaptabilitatea se referă la diferența puternică dintre adaptarea pentru a face față și adaptarea pentru a câștiga.” –Max McKeown .

Specializarea noastră este dezvoltarea de proiecte web care ajută firmele pentru diferite nevoi. Lucrăm pentru a oferi clienților tehnologii inovatoare și idei îndrăznețe în mediul internet.

Pentru realizarea site-urilor web utilizăm cel mai popular manager de conținut, WordPress. Acest lucru oferă numeroase avantaje precum o construcție modulară și o mare varietate de module care se adaptează la nevoile firmei. Astfel putem folosi pentru interfața grafică unul dintre cele mai populare module din WordPress și anume Elementor. Cu ajutorul lui interfața grafică a site-ului web este foarte flexibilă. Orice element din pagină se poate modifica, fără cunoștințe de programare, într-o interfață prietenoasă, iar elementele noi pot fi adăugate folosind simplu mouse-ul și tastatura.

WordPress permite deasemenea adăugarea de noi funcționalități care nu necesită zile pentru implementare, ci pot fi implementate în doar câteva ore. De exemplu, la orice site web poate fi adăugat un modul e-commerce pentru a permite vânzările online în cel mai scurt timp, oferind și o experiență plăcută pentru utilizator.

Design profesional pentru website-uri.

Oferim o mare varietate de modele de site-uri pentru construcția site-urilor web. Modelele prezentate sunt realizate de către profesioniști, iar majoritatea modelelor pot fi testate direct online. Navigarea se face la fel de simplu ca în cazul unui site web real, singura diferență este că tot conținutul site-ului este publicat doar ca exemplu. Aceasta permite clienților noștri vizualizarea și testarea site-ului web înainte de a fi achiziționat. Deasemenea acest lucru duce la reducerea timpului de realizare a site-ului web și elimină eventualele neclarități despre interfața grafică și funcționalitatea site-ului web.